[http://www.travelforum.org/thailand/]
[http://andaman-island-hopping.com/index.htm]
[http://www.kohlipethailand.com]
[http://www.thai-consulate.dk/]
[http://www.thainyt.dk/news.php]
[http://www.thailand.dk/]
[http://www.backpacker.dk/]
[http://www.at-rejse-er-at-leve.dk/thailand.htm]
[http://tgt.dk/guide/asien/thailand/hele_thailand/]
[http://da.wikipedia.org/wiki/Thailand]
[http://www.nokair.com/NokConnext/aspx/Welcome.aspx]
[http://www.thaiair.com/]
[http://www.airasia.com/th/en/]
[http://www.railway.co.th/English/Time_HTML.asp]
[./thailand_1_dk.html]
[./thailand_2_dk.html]
[./thailand_3_dk.html]
[./thailand_4_dk.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Rejse%202010/Thailand/index.html]
[./filippinerne_dk.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Filippinerne 2011/]
[./thailand_3_eng.html]
[./thailand_3_dk.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Thailand_2006-2007_dk/]
[mailto:homepage@vinther-foto.dk]
[http://www.vinther-foto.dk/Rejse%202010/malaysia/index.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Rejse%202010/Laos/index.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Rejse%202010/Cambodia/index.html]
[http://www.vinther-foto.dk/Sri Lanka 2012/]
[Web Creator] [LMSOFT]
vinther-foto.dk
Information om Thailand
Click for Bangkok, Thailand Forecast
English
Dansk
Thailand
2006 - 2007

Thailand 12. december 2006 – 12. januar 2007.

Vi ankom til Bangkok den 12. januar hvor vi havde bestilt 2 dage på Royal Hotel, som ligger i 5 Min. gå afstand fra Kao San Road. Det er et gammelt hotel, men dog rigtig godt til prisen. Vi havde hjemmefra besluttet at vi ville bruge nogle dag i Bangkok hvor ville til tandlægen og have lavet vores godt brugte tænder. Vi sparede faktisk så meget på tandlægeregningen at det betalte hele vores rejse, så det kan godt anbefales, hvis man har en del der skal laves (kroner og den slags). De er meget mere moderne end tandlægerne i Danmark, vi var hos Bangkok Dental Group, som lå i en sidegade til Siam Square. (Bangkokdental.com). Og dem kan vi varmt anbefale hvis der skulle være nogle der skulle få lyst til en ”gratis” ferie. Vi brugte som sagt nogle timer de næste dage hos tandlægen, men resten af tiden brugte vi, som i kan se på vores billeder, på en masse af alle de fantastiske steder der er at se i Bangkok.

Den 16. december hoppede vi på et tog fra Bangkok til Kanchanaburi, det tager næsten 3 timer, og er en pragtfuld tur, man kan roligt rejse på 2. klasse, det er bare så hyggeligt og man kommer nemt i snak med mange mennesker. Da vi ankom til Kanchanaburi gik vi fra togstationen lige over vejen hvor vi fandt et lille spisested, der satte vi vores rygsæk, mens vi gik en tur rundt i byen før vi skulle videre med bussen til River Kwai Village, hvor vi havde bestilt et par overnatninger, det kan også varmt anbefales. Vi fik arrangeret en sejltur på River Kwai som lå lige neden for hotellet. Det var en pragtfuld tur som tog hele dagen og vi kom i land flere steder, hvor vi bl.a. besøgte Lawa Cave og Saiyok waterfall.

Den 18. december tog vi bussen tilbage til Kanchanaburi, hvor vi boede på at lille sted der hed Bamboo House, det lå helt nede ved floden og 5 min. gang fra Broen over floden Kwai og lige ved museet. Vi har boet bedre, men bestemt også værre, så det var ok. Dagen efter lejede vi en bil og kørte rundt i området og var bl.a. ude og se Erawan Waterfall.

Efter morgenmaden den 20. december startede vi bilen satte kursen mod Burma, vi havde ikke bestemt hvor langt vi ville køre men bare se hvor skæbnen ville føre os hen. Da vi kørte fik vi pludselig øje på et meget flot wat (Sunanthawanaran)oppe på en bakke, der blev vi enige om at måtte op, som sagt så gjort. Vi var lidt spændte på om man sådan bare kunne køre ind på deres område, så vi blev lidt nervøse da der kom en munk hen til os lige da vi havde sat bilen, men det havde vi ikke nøde, han var så sød og ville meget gerne snakke. Vi blev vist rundt overalt i templet og det var næsten ikke til at komme derfra igen. Det blev næsten mørkt så vi var nødt til at finde et sted at sove, vi faldt over et skilt til Phatad Valley Hotspring Resort, så der kørte vi til, det viste sig at de først lige havde overtaget stedet, og der var derfor ikke åbent for kunder endnu. (men vi er vel i Thailand), så de åbnede selvfølgelig hele hotellet for os, der var ikke andre overhovedet, men service det fik vi, ejeren ringede endda efter noget familie som kom og underholdt os med sang og musik til maden. Det var en speciel oplevelse, et kæmpe Hotel helt for os selv, vi følte os næsten som konger og dronninger.

Næste dag kørte vi videre og landede i Sangkhlaburi hvor vi fandt et dejligt sted der hed P.guesthouse, det lå helt nede ved en stor sø, der er lavet ved at inddæmme et stort område hvor der tidligere var en landsby, landsbyen ligger stadig nede i søen og man kan se et tempel hvor tårnet og de øverste murer stadig ligger over vand, mens resten er under vand. Der stikker også Træer op rundt omkring i søen det ser meget specielt ud. Hen over søen er der en gammel træbro som er Thailands længste træbro, men den er godt nok i dårlig stand så man kan ikke længere køre over den i bil, kun gå (meget forsigtigt). Sangkhlaburi ligger næsten helt oppe ved grænsen til Burma, det er et utroligt smukt område, som helt klart anbefales at besøge og P.guesthouse er også helt vildt hyggeligt, så absolut en tur værd.  Vi blev i 2 dage og brugte tiden til at sejle en tur på søen og ellers bare nyde det smukke område.

Så går turen tilbage mod Kanchanaburi hvor vi på vejen besøger Dødens Jernbane og Tigertemplet, desværre har vi senere erfaret at dyrene bliver mishandlet i templet, så alt besøg frarådes. Men da vi var der viste vi det ikke, ellers havde vi ikke besøgt templet. Vi skulle tilbage og aflevere bilen, og tog så en enkelt overnatning på Jolly Frog, som er et rigtig godt gammelt sted for rygsæk rejsende, mest unge mennesker, der er billigt men absolut også ok og maden er god.

Den 24. december kørte vi med toget tilbage til Bangkok, hvor vi boede på Samran Place, som ligger 5 min. gå afstand fra tandlægen. Vi havde bestilt tid til den 25. dec., hvor vi skulle have lavet resten af vores tænder og have taget aftryk til nogle kroner, det tog 8 timer med åben mund men, så var vi også klar til at tage videre dagen efter hvor vi skulle flyve sydpå og have de sidste 14 dage på stranden.

26. dec. tog vi en flyver til Krabi og derfra tog vi ud til Ao Nang hvor vi boede 3 dage på et skønt sted, som vi desværre ikke kan huske navnet på. Dagen efter tog vi på en kanotur som desværre ikke helt levede op til vores forventninger, der blev brugt for meget tid på at kikke på krabber og andre små dyr, men nogle af dem der var med syntes det var meget spændende, sådan er det altså bare når man tager på ture med en masse andre turister, vi vil anbefale at man laver sine egne ture evt. sammen med en guide.

28. dec. kørte vi til Krabi igen og tog en færge til Koh Sukorn, hvor vi overnattede en dag på Sukorn Beach Bungalows, hvor de kun havde plads en enkelt nat, og de var ikke specielt gæstfri, så vi flyttede længere hen af stranden til Koh Sukorn Resort, hvor de var meget mere gæstfri og søde det kan varmt anbefales. Vi boede der fra 29. dec. til den 3. jan. Sukorn kan varmt anbefales det er en dejlig stille og rolig ø, der er ikke så frygtelig mange ”hvide ben”.

3. jan. sejlede vi videre til Koh Muk hvor vi boede på Sawaddee Resort, som igen var et rigtig dejligt sted, længere henne af stranden var et stort Resort med Swimmingpool og dette gjorde at vi næsten havde hele den pragtfulde strand for os selv. Vi kommer aldrig til at forstå hvorfor mennesker foretrækker en Pool frem for den mest vidunderlige sandstrand med kridhvidt sand og fuldstændig turkisblåt vand. På Koh muk er der en hule man kan svømme ind i når det er lavvandet, den hedder Morakot Cave, og er helt fantastisk smuk. Man svømmer ind gennem en 80 m lang total mørk hule og når man kommer igennem hulen er man pludselig på en fantastisk smuk strand totalt omgivet af klipper. Det skal opleves. Vi blev meget kede af at se den måde man har behandlet befolkningen på efter Tsunamien, de har ingen nødhjælp fået, på trods af at de faktisk mistede stort set hele deres fiskeflåde og mange af deres hjem. Det eneste man gør for dem er at tvinge dem væk fra strandbredden, hvor de altid har boet. Man har besluttet at de skal flytte længere ind på øen i Mangroven, hvis de vil have hjælp til at bygge deres huse op igen.  Det er vel fordi man ønsker at bruge strandene til fine hoteller i stedet for fiskerlandsbyer.  Skal i en tur til Koh muk, så få en lokal fisker til at sejle jer en tur rundt og snorkle/fiske, de har brug for pengene så de kan bygge nye fiskerbåde.

6. jan. sejlede vi til Koh Lanta hvor vi skiftede til en færge som gik til Phi Phi øerne. Der blev vi i 4 dage, vi boede på Paradise Pearl på Long Beach, vi har boet der før og vil nok gøre det igen engang, der er virkelig dejligt.  Ken brugte et par af dagene på at dykke, og ellers foregik tiden med ren afslapning på stranden.

Den 10. Jan. tog vi en færge til Ao Nang hvor vi boede på Ao Nang Friendly Bungalow, et rigtig hyggeligt lille sted som vi også kan anbefale.

11. januar. tog vi så en flyver tilbage til Bangkok hvor vores nye tænder lå og ventede på os. Vi skulle flyve hjem til Danmark igen natten mellem den 12. og 13. januar. Så det passede perfekt at vi den 11. kunne besøge tandlægen om aftenen og den 12. januar havde vi så hele dagen til at besøge den gamle hovedstad Ayuthaya. Vi boede igen på Samran Place hvor de havde været så søde at opbevarer alt den bagage vi ikke skulle bruge mens vi rejste rundt på øerne.

  
free counters
online